söndag 21 januari 2018

Helgen


Här är jag på väg till hot-yoga. Det var en ny upplevelse och något jag definitivt tänker fortsätta med. Bra för stela muskler mm. Ca 38 gardet varmt och 50% luftfuktighet. Underbart, det var som att vara utomlands. Men jag blev rejält andfådd bara av att stå stilla i en position. Kroppen jobbade för högvarv för att hantera värmen. Fascinerande.


Min nya fina vas från Klong. Äng heter den. Perfekt när du bara har några kvistar tex. Nu har ju jag en hel bukett i den men ändå, annat funkar också. 
Så här tofflar jag omkring en söndag som denna. Älskar stora fluffiga mjukiskläder och får anstränga mig för att ändå så lite klädd ut. Skulle kunna gå till jobbet i detta om jag fick :-)
Detta har jag gjort idag; Rödbetssmoothie. Gott. Nyttigt. Enkelt att svänga ihop? Svar nej! Alltså vem orkar hålla på och skala och hacka och mixa och fixa på mornarna? Inte jag i alla fall. Nu gjorde jag en ordentlig omgång som räcker någon dag. Men fortsättningsvis - jag är skeptisk....
Jag snöade in helt på kökspyssel-spåret den här helgen och har även bakat. Ett grovt rågbröd. Det blev gott men lite svårhanterligt. Smular sönder och har sig. Men som sagt, gott och så här med skivad avokado blev det himmelskt. 

Har även lett pass för 23 morgonpigga motionärer idag. Det är alltid trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar