tisdag 9 januari 2018

Åter till vardagen


Ja, nu återgår dagarna så sakteliga till vardag igen. Idag jobbade jag hemifrån (kånkade upp makens fina jobbstol från hans kontor på nedervåningen till mitt kontor på övervåningen, visst är den fin, skön att sitta i också, passar perfekt på mitt kontor...) för att kunna skjutsa sonen till tåget. I dag bar det alltså tillbaka till Växjö och ny termin med studier. Dottern är kvar i Sälen och jobbar. Och jag och maken är kvar här hemma i huset. Nu återgår det till oplanerade middagar och långa arbetsdagar och en hel del träning och ledande av pass däremellan för min del. Men det känns fint. Hur mycket jag än älskar mina barn (som ju faktiskt är vuxna nu) så är det skönt att få tillbaka sitt eget liv. Att bara vara två. Att inte behöva planera så mycket. Sen är det gosigt att få hem de emellanåt.

Ikväll var det premiär för mitt Intervall Flex pass igen. Som vanligt var det lite pirrigt inför första passet med motionärer. Inte så mycket för att leda utan för att jag skulle orka. Jag orkade. Nu får vi se hur många som kommer tillbaka...

På jobbet drar tusen miljarder projekt igång och allt som sköts upp till "efter helgerna i januari" är obönhörligen här. Nu!

Nu gäller det att inte gripas av panik och se till att fylla vardagen, dvs livet, med roliga saker. Varje dag.

Nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar