torsdag 31 augusti 2017

I sista minuten

Min favoritparfym alla kategorier och någonsin är denna lilla goding från Byredo. För första gången i hela mitt liv kommer jag att köpa samma parfym en gång till. Jag vet inte varför men jag har aldrig gillat att ha samma parfym i flera år utan när en tar slut så vill jag ha en ny doft. Hänger kanske ihop med mitt behov av förändring. De små förändringarna som är alldeles tillräckliga och nödvändiga för mig. Men nu verkar det alltså som att trenden är bruten. Jag tänker köpa samma parfym två gånger i rad. Just för att jag tycker mig ha hittat "min" parfym.

Men vad händer då?

Parfymen har UTGÅTT ur sortimentet!!

??!!

Jag blev alldeles paff när butiksbiträdet på NK vänligen upplyste mig om detta idag. Den sålde tydligen inte tillräckligt bra.

??!!

Alltså nu är ju jag en vuxen och väldigt samlad person med båda fötterna stadigt på jorden - MEN - det var nästan så att jag började gråta. Nästan. Men sedan tipsade hon mig om att den kanske kan finnas kvar på nätet. I alla butiker i Stockholm var den slut (just det, säljer dåligt sa ni...) Och mycket riktigt, där på hemsidan fanns den! Det stora flaskan dessutom. Den är nu beställd. Den sista i min ägo förmodligen. Sedan måste jag ut och sniffa till mig en ny favorit. Men det dröjer ett tag, den här räcker länge. Och vem vet, när den här flaskan är slut så har jag kanske tröttnat i alla fall. Jag menar TRE köp av samma parfym, det klarar jag nog inte.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar