måndag 3 juli 2017

Semester!

Nu är semestern officiellt invigd. Loungen, modell 2017 står klar på övre däck och fick en snabb invigning av mig själv i form av en liten utsträcknig i solen innan kastvindarna och väderomslaget var ett faktum. Nu ligger alla dynor och kuddar inne. Det är nackdelen med så mycket tyg och fluff utomhus. Eller...nej, det är nackdelen med det här landets klimat! Inget annat. In och ut. Ut och in.

Som sagt, brudarna jag nämnde i går, här är vi alla tre i dagens tappning. Vi hade jättetrevligt i går. Startade söderrundan med i lunch i solen på Medis sedan tog vi oss vidare till Mosebacke och satt där en stund och sippade på ett glas vin. Sedan tillbaka till vårt mysiga hotell, NOFO, för lite mer bubbel och babbel. Vidare sedan till Fotografiska där vi först såg utställningarna och sedan åt på deras grill. Gott och trevligt!

Vi avslutade kvällen på hotellets innegård. Mera bubbel och babbel. Vi sov gott och åt en fantastisk frukost tillsammans innan vi skildes åt. Perfekt upplägg med ett knappt dygn i Stockholm. Kan rekommenderas. Semestra i din egen stad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar