söndag 30 juli 2017

Ojsan - Hejsan

Jag har ju alldeles glömt bort att jag har en blogg... Men det finns ju så himla mycket annat att göra så här på semesterns sista självande dagar. Som att måla till exempel! Äntligen har tiden, lusten och orken sammanstrålat. Jag har suttit kväll efter kväll i ljuset av kökslampan och målat och målat. Det är som vanligt mina färgglada lite naiva och barnsliga motiv. Men jag gillar dem. Mer och mer faktiskt. Och kanske, kanske finns det någon fler där ute någonstans som kan tänkas tycka om de också. Fast mest gör jag det ju för att det är roligt och så otroligt rogivande. Måla kan jag göra mitt i vardagen med både prat, musik och TV omkring mig. Stör mig inte det minsta. 

Här ligger några av min alster genom åren. Nu är planen att hitta lite mer ramar. Second hand tänker jag mig. Myrorna, Stadsmissionen. Gamla tavlor som jag snor ramarna från. 

Det här blir helt klart höstens tema. Att måla! 

I morgon börjar vardagen på riktigt. Semestern är slut. Känns ok ändå. Har ju haft fyra fantastiska veckor ledigt. Jag tänker dessutom mjukstarta så att jag inte går in i den brukliga chocken. Sena morgnar och tidiga eftermiddagar får det bli. Jag måste ju hinna måla också :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar