lördag 1 juli 2017

Nystart!

I'm back! Nu får det vara färdigpausat. Bloggen ska väckas till liv igen. Det är dessutom på en dag som borde firas. Det är nämligen på dagen exakt 7 år sedan jag startade den här bloggen. Den 1 juli 2010 skrev jag mitt första inlägg. Och då, precis som nu, hade jag just gått på semester och njöt av att ha hela ledigheten framför mig. Då, precis som idag, startade jag dagen med en ostsmörgås och kaffe på altanen.

Idag är jag lite mer gråhårig än då. Men att sitta med ansiktet mot solen en tidig morgon med en kopp kaffe i handen gör jag fortfarande. Och njuter. Både av kaffe och gråa hår. Faktiskt.

Jag minns inte riktigt hur resten av den där dagen för 7 år sedan såg ut men idag tog jag i alla fall mig en träningsrunda. Rask promenad med "feel-good-lista" i lurarna och styrka och yoga på altanen som avslutning.

Och nu har jag hamnat här. Favoritläget. Med datorn i knät. Solen skiner inte så mycket idag men det är varmt och skönt ändå. Jag vill vara ute! Jag har semester! Inga måsten. Den här semestern kommer jag att lyckas!

Och du,  vi skrivs i morgon igen, för nu är jag igång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar