söndag 2 juli 2017

50-50-50

Ja ni, teknikens under och lösenord och inloggningar och allt det där... Nu har jag pausat så länge så att allt är glömt...

Vad jag ville ha sagt med förra inläggets bild var att de här två brudarna ska jag träffa idag! Det är bara det att det här fotot säkert är 25 år sedan :-). Vi har nu under årets första halva alla tre nått livets absoluta mittpunkt (om vi nu tänker oss att vi lever till 100...)

Fyllt 50 helt enkelt!

För 10 år sedan firade vi med att åka till New York tillsammans och i år väljer vi metropolen Stockholm. Vi checkar strax in på hotell NOFO på söder och ska sedan göra stan i ett dygn. Så mysigt! Vi ska till och med dela rum alla tre :-)

Vi lever olika liv, jag med stora nästan utflugna barn, en med lite yngre (och fler) barn och en bor i USA. Vi har sporadisk kontakt i största allmänhet men när vi ses spelar allt detta ingen som helst roll. Vi är fortfarande samma tjejer. Lite gråare hår. Lite starkare glasögon. Mer erfarenhet och självkännedom. Men nånstans där inne finns det fortfarande tre tjejer med galna 80-tals frisyrer, nära till skratt och en stor aptit på livet!

See you soon girls!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar