söndag 23 april 2017

En paus

Ja, det har väl inte undgått någon att det inte händer så mycket på den här bloggen längre. Vet inte vad det är. Kanske har jag tröttnat lite. Prioriterar annat. Men den är inte nerlagd på något sätt. Absolut inte. Den kommer att leva vidare och jag kommer att fortsätta skriva här. Men bara inte just nu. För det ska vara roligt att skriva här. Det får inte bli något tvång och något som jag måste göra. Inte en sån grej till liksom. Det finns nog med måsten. Dessutom konstaterade jag idag att från och med i morgon och två och halv vecka framåt kommer jag att vara extremt upptagen och inte ens hemma i Sverige. Eller jo, mellan varven kommer jag ju att vara det men jag ska i alla fall hinna med Bryssel, Provence och Madrid på den tiden. Och undervisa och jobba som vanligt däremellan. Blir inte mycket tid över till blogg det fattar vem som helst.

I övrigt är sonen på resande fot igen. Han kom hem, bokade ny resa och drog igen. Nu till Nya Zeeland. Luffar runt med värsta hippiebilen och campar med kompisar. Paddlar kajak, Skydiving (alltså hoppar fallskärm ut från flygplan...!!!) och lite annat smått och gott som jag inte vill veta. Kom bara hem med livet i behåll och berätta allt trevligt för mig då... typ. Han har det fantastiskt såklart och jag är SÅ glad att han gör det.

Dotter kämpar vidare med studier i Uppsala. Väntar med spänning på resultat som kan visa vad hösten innebär. Än så länge är allt ovisst. Lite kämpigt ibland men hon är stark och duktig. Så det så. Och hör sen, du där i Uppsala :-)

Men annars, om jag nu pausar bloggen lite, så finns jag på Instagram. Susiluskan heter jag då. Vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar