söndag 12 februari 2017

Dagen efter

Gårdagen blev en dag att minnas. Den började på Arlanda med att vi vinkade av sonen med kompis för avresa mot Kina. Jag var lugn och fin. Men sedan kom den där molande oron. Det känns som att vara konstant nervös inför något. Men i takt med att dagen gick avtog det mer och mer. Jag har nu idag pratat med honom och de är framme i Peking. Allting är väldigt annorlunda... Första lunchen blev snabbnudlar på rummet... De kommer att vänja sig.
Sån tur att eftermiddagen skulle spenderas med goda vänner på Hotell Kristina i Sigtuna så att jag fick annat att tänka på. "Temptation dinner" stod på menyn. Detta äventyr var en födelsedagspresent från hela kompsigänget. Det fick också bli en repris på 50-årskalasklänningen.

Ja, vad ska man säga...det var en spännande middag med lite "burlesk-tema", väldigt speciellt utformad meny och presentation av mäträtterna (som var 6 stycken). Här ovan en maträttspresentation, dvs själva presentationen stod på baksidan av David H...


Nej vi rökte inte! Verkligen inte. I de här cigaretterna låg kryddorna till blomkålscremen och löjrommen, som serverades i en snusburk respektive tändsticksask. Hel cracy. Men mycket gott!

Stekte tonfisk på ett strykjärn gjorde vi dock. På riktigt!
Den här lilla vovsingen mötte oss i entrén... Alltså, det här var en fantastiskt födelsedagspresent. Stort TACK hela "släkten". Ni vet vilka ni är :-)

Nu är jag EXTREMT trött. Gårdagen var en anspänning på alla sätt och senaste tidens fullspäckade schema på både jobb och hemma börjar ta ut sin rätt. Nu är maken och jag ensamma hemma i 5 veckor och jag ska försöka njuta av det. Om bara den där molande oroskänslan kan lägga sig... Men nu ska i alla fall JAG lägga mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar