söndag 19 februari 2017

Är det någon ide att tända i vardagsrummet?

Berättigad fråga nu när befolkningen i huset har halverats. Det var dock inte vi som ställde den. F mötte bekanta på ICA som lever samma tillvaro (tillika resten av bekantskapskretsen) som ställde sig frågan. Rummen står tomma liksom. Fast nu i helgen har vi faktiskt dottern hemma tillfälligt. Det var visst nån fest som lockade i huvudstaden. 

Annars har vi nu precis avverkat en vecka helt själva i huset. I Kina rullar resan på och vi har fått en och annan uppdatering. Ibland är det svårt när ingen kan engelska och allt fungerar väldigt annorlunda än här hemma. Men de verkar ha det bra. Nu senast har de sett teracotta-armén i Xian. Häftigt ändå att han faktiskt är DÄR. 

I övrigt går min tid numera åt till att jobba. Och träna. Och sova. Äta? Nja, lite si och så har vi det med mathållningen men vi får väl skärpa oss...Och, tja, shoppa... Jag hade precis konstaterat att jag verkligen inte behöver något mer i garderoben när jag ramlade över ett par byxor på Cos. De perfekta byxorna som jag har letat efter. Nu kommer de äntligen de där lite kortare och vida byxorna. Syns lite dåligt på bilden men de är grå i ett underbart mjukt tyg. Nästan som mjukisbyxor :-) 
Och sen ramlade jag över de här godingarna på HM av alla ställen. Jättesköna skinnskor i mörkt vinrött. På REA och allt. Den här skomodellen och korta vida byxor med stor vit skjorta till blir min nya outfit nu framöver tror jag. Precis jag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar