lördag 14 januari 2017

Check!Jodå, jag överlevde! Nätt och jämnt... Vilken party det blev! SÅ fantastiskt lyckat! Jag är glad att jag valde upplägget "Nattklubb" dvs ingen middag. Vi hade fantastiska DJ´s och en lika fantastisk bartender som försåg alla med musik och dryck. Sedan var det bara att dansa och ge järnet. Vilket också var vad de nästan 50 gästerna gjorde. Heja er! Och TACK! 

Jag och familjen (man, son, dotter med pojkvän) flyttade redan på torsdagen in på hotel mitt i stan som passande nog låg precis mitt emot festlokalen. Vi hade en mycket trevlig "födelsedagsafton" först i hotelbaren och sedan  på restaurang Elverket. Morgonen därpå, självaste födelsedagen, vaknade vi på hotellet och jag blev firad med champagnefrukost och fina presenter. Sedan gled vi ner till frukostmatsalen (stökigt, stort och för mycket barnfamiljer om jag ska gnälla lite...) Resten av dagen blev lugn och skön. Jag tog mig en egen tur på staden och kikade på rean. Köpte mig ett par nya jeans, inte på rea dock. Sedan sågs vi alla i Sturegallerian och fikade för att sedan softa lite på hotellet. Redan 17.00 mötte vi upp min mamma och åt födelsedagsmiddag med henne på Sturehof. Jättemysigt! Efter det drog vi vidare till lokalen och mötte bartendern och lade sista handen vid förberedelserna där. 

20.00 slogs portarna upp till "Studio 67" och gästerna började droppa in. Efter fantastiska tal av både min man och dotter (inte ett öga torrt) samt skönsång av "släkten" (alltså de där som egentligen inte är min släkt fast ändå är det liksom...) så startade dansen. Och vilket ös! Dansgolvet kokade hela kvällen. Alla drinkar gick åt, vilket kändes dagen därpå kan jag säga. 

Lördagen ägnades åt att städa i lokalen och att till slut hamna i soffan hemma. Jag flyttade mig inte en meter under resten av eftermiddagen. 

På söndagen började livskrafterna att återvända och julen kastades ut. 

På måndagen skjutsades dotter med packning upp till Uppsala och efter lite bravader med en tur och retur hem igen är hon nu installerad. 

På tisdagen började det nya året på jobbet och allt drar nu igång. Så denna helg försöker jag bara att komma ikapp. Mentalt och fysiskt. Allt känns fantastiskt!

Livet som 50-åring kan nu börja :-)

CHECK! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar