fredag 9 december 2016

Lucka 9


Jaha ja, TV-råttan ligger i favorit-må-bra-läget igen. Tittandes på serier i sängen. Fast i ärlighetens namn brukar jag inte göra det SÅ ofta. Jag läser hellre en bok när jag lagt mig. En riktig bok dessutom. Alltså inte nån läsplatta eller så. 

Annars var väl bästa må-bra grejen i dag att sonen och jag sågs på stan och försökte handla julklappar. Gick sådär så vi gick och käkade istället. På Grand Escalier hamnade vi och jag åt en magiskt god svamppasta med tryffel. Den var så god att jag kastade i mig den och fick lite magknip. Spillde på mig som vanligt också...stor fläck med flottig svampgucka på min vita skjorta. Ha, ha, ha, jag blir så trött på mig själv och mitt eviga spillande så jag kunde inte göra annat än att skratta åt eländet. Vet inte hur många kläder jag har med fläckar som inte går bort. Det är jag liksom...

Men nu ligger jag som sagt i sängen med datorn och ska slå igen den nu för en lång och god natts sömn. Ingen klocka som ringer i morgon. DET mår man bra av.


PS. Skjortan åkte in i tvätten med massor av "Lita på Rosa" direkt när jag kom hem - och - den blev REN! Helt otroligt, jag är i chock...en må-bra-chock :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar