tisdag 6 december 2016

Lucka 6

Oj, oj, nu är det på håret att jag hinner igen. Sitter på sängkanten och bloggar på telefonen. Ja, vad har jag gjort för må-bra aktivitet i dag då? Jo, jag tog mig ju i kragen och slog igen datorn på jobbet redan 16.00 och transporterade mig raskt hem. Ett kort stop på Hemköp på vägen hem för lite komplettering till middagen och sedan var jag hemma strax efter 17.00. Hur ofta händer det? Väl hemma hade jag gott om tid att tillaga familjens favoriträtt; torskrygg med brynt smör, knaperstekta baconbitar och kapris. Och potatis till det. Mums! Just idag var det inte så många ur familjen som åt samtidigt dock, men så blir det ibland.

Att bara släppa jobbtaget ett ögonblick och istället åka hem och ägna sig åt så triviala sysslor som att laga mat kan faktiskt få en att må riktigt bra. Att inte stressa för att snabbt sno ihop något som sedan inmundigas alldeles för sent.

Sedan blev det jympaledande på röd/vita föreningen och DET skrev jag ju redan igår om hur bra det får mig att må så det ska jag inte tjata om mer. Eller - jo - det ska jag banne mig. Tål att upprepas.

Rör på dig och må bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar