måndag 12 december 2016

Lucka 12


Den är här nu! Årets julkula! I en lyxig liten låda kom den, handmålad ända från tulpanutställning i Holland. Fantastiska L hade den med sig till oss i går. Så fin! 

Och det för mig genast in på dagens må-bra tema. Fast det skedde i går. Att umgås med vänner såklart! Får dig att må hur bra som helst. Vi bjöd in två goda vänner på en spontan enkel söndagsmiddag i går. Så mysigt. Så välbehövligt. Varför bara umgås fredag och lördagkvällar? Söndagar är en perfekt dag att träffas och äta en bit mat. Det behöver inte ens bli sent. Vi sågs halv sju igår och vid halv tio tiden bröt vi upp. Vi skulle ju alla upp nästa dag och dra igång den näst sista oxdragarveckan innan jul. 

Jag ställde in träningen idag. Hm, hur rimmar det med mitt mantra...? Men ibland måste man lyssna lite på sig själv. Jag som tränar mycket måste ibland bromsa mig och faktiskt vila några extra dagar. För att må bra. Inser att det kan vara en svår avvägning för många. Lätt att fastna i vilan. Men jag vet att jag inte gör det. När känslan på pass efter pass är att jag inte blir starkare utan snarare tröttare och tröttare och musklerna liksom inte svarar, DÅ är det dags att vila. 

Och sova. Som jag ska göra nu. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar