lördag 26 november 2016

Advent


Ja, nu är vi alltså här. Advent. Här hemma har det varit adventspyntat sedan förra helgen. Det är lite så jag jobbar, fram med det mesta så tidigt som möjligt och sedan bort med det så tidigt som möjligt. Redan vid annandag jul är allt förbi och överstökat och liksom yesterdays news. Men hela december däremot är ju helt fantastiskt.

Den stackars bloggen har fått lida medan veckorna har rasat fram och jag inser att det är en massa som jag inte har bloggat om. Men det får vara så. Livet tuffar ju på ändå liksom.

Det är mycket planering som pågår och stressar mig en aning. Ni vet, jag har ju en otroligt stor och jämn födelsedag att fira om lite drygt en månad. Och den ska firas! Men det blir en lite annorlunda tillställning och det är en del saker som betyder mycket för tillställningen som fortfarande hänger i luften. När det är löst kan jag slappna av lite mer. Och innan dess har vi en jul och ett nyår att fira också. Som inte heller är planerade. Mer än att julen blir här hemma i lugnets vrå med god mat och bara mys.

Jag har köpt två julklappar.  En bra början kan man tycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar