söndag 8 maj 2016

Helgens bravader

Vilken dag hade väl varit bättre för en cykeltur än i dag? Men, eftersom jag inte riktigt vet hur jag mår med energidippar lite då och då så fick maken ta den långa turen till Trosa (!) tillsammans med bror och vänner på egen hand och själv ligger jag här och tittar på cykeln istället. Funkar det med kan jag säga :-) 
I går kväll var vi på fantastisk matlagningskurs hemma hos ovan nämnda bror med fru på Kungsholmen. Kursen/middagen hölls av Magnus Albrektsson som driver Albrektsson Gastronomi och även håller i kurser på restaurangakademin (plus utomlands åt UD och diverse annat skoj) Vi fick lära oss massor och tillagande en fantastisk trerätters med fänkål, lamm och rabarber som huvudingredienser i de tre rätterna. Gott! Såklart!

Och, trevligt sällskap med nya bekantskaper och härlig miljö. Tack ni båda initiativtagare till detta!!

Förätt och varmrätt, minns inte riktigt namnet på allt nu men vi får recept så småningom så kanske en lammskeptiker som jag kan tillaga detta igen. Det var det godast lammet jag någonsin ätit. Och nu kan jag ju till och med stycka det :-)


I fredags investerade jag i dessa godingar. Supersköna skor från Vagabond och fantastiskt rymlig liten väska från Adax i det ljuvligaste mjukaste skinnet. Nu saknas bara en klänning....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar