måndag 11 april 2016

Flyttkolaps

Nu är vi plats! Sedan en vecka tillbaka till och med. 

Men efter att i de senaste månaderna ha planerat, ritat, räknat, ritat igen, planerat om, informerat personal, haft workshops med personal, bokat flyttfirma, packat lite mer, slängt lite mer, beställt möbler, väntat på leveranser, packat, packat, packat och sista två veckorna burit, burit burit, pyntat, inrett, skjutit tunga containers, åkt hiss..., packat upp, packat upp, packat upp... så är jag lite trött. Minst sagt. I dag kom det liksom. Den där känslan av luft som gått ur ballongen. 

Vi håller nu dessutom på att avyttra den gamla lokalen vilket inte var gjort i en handvändning. Jösses vad vi hade att återställa och flyttstäda. Jag beundrar verkligen folk som jobbar med städning och särskilt flyttstädningar. Fy bubblan vilket slit. 

Tips; sätt inte upp er logga som foliering på glaspartier. Det är snyggt, men flytta aldrig...


Men som sagt, nu är vi på plats. I helgen var fantastiska Mia och Olle från Katapultkontoret hos oss och färdigställda vår coola entré som de hjälpt oss att ta fram. Så mysigt blev det. 


Discolampa och allt :-) Den gillade dock inte VD'n....


Hattlamporna är helt fantastiska! Under de står nu vårt åbäke till kaffemaskin, men den gör sig riktigt bra där bland frukt, godis och ljusstakar.


En liten glimt från vårt aktivitetsbaserade kontor kommer här i form av den gröna oasen där du sätter dig i lugn och ro med din dator eller en kopp kaffe och en tidning. Inget prat här för vi befinner oss i tysta zonen.

Men som sagt, nu är the bottom nådd så att säga. Jag måste vila lite. Och börjar detta med en tidig kväll i säng. Natti natti!

1 kommentar:

  1. Och så fint, men vilket jobb Take care❤️/Kram K

    SvaraRadera