måndag 25 april 2016

April, april


Gårdagens hagelskur var nog det mest fascinerande jag har varit med om. Ja, ifråga om väder då alltså. Nog för att jag har sett hagel förut och ganska stora sådana också men aldrig denna mängd! Det fullkomligt vräkte ner små vita isbitar från skyn. Det blev stora drivor av hagel på altanen. Ett minst sagt udda väderinslag ändå. Jag menar, vad ÄR det för något egentligen? Jag har nog fått lära mig det någon gång men jag skulle inte kunna ge mig in på någon naturvetenskaplig beskrivning av detta väderfenomen. Jag bara fascineras istället.

I morse var det minusgrader så min nyinköpta vårkappa (ja, jo, det BLEV den...) fick vackert hänga kvar på galgen i hallen. Men till helgen, då får den följa med till Gotland minsann. Och frotera sig med undertecknad och dotter. Vi ska ha tränings och myshelg. Jag ska rycka in och gästspela på Friskis & Svettis i Visby med några av mina pass som de inte har på schemat själva den här terminen. Det ska bli jättekul!

Men innan dess har jag en hemma-arbetsdag, bolagsstämma, och arbete på kontoret kvar att avverka. Samt att sova lite och yoga lite och ställa i ordning huset inför renoverinsstart på onsdag. Vadå, har jag inte sagt det? Nähä, jomensåattliksom... Äsch, det får ni höra en annan dag. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar