fredag 4 mars 2016

Tvärnit

I onsdagskväll hostade jag till lite lätt och förvånades över hur ont den lilla harklingen gjorde i bröstet. I går morse vaknade jag med ont i muskler och leder och trodde att jag av någon outgrundlig anledning helt plötsligt fått träningsvärk av mina två yoga-pass under veckan.

Planen var redan från början i går att jag skulle jobba hemifrån så jag satte mig med datorn vid köksbordet. Framåt lunchtid sade min kropp: "Men herregud när ska hon fatta?? Ska vi behöva koppla in febern och huvudvärken också? Ja, tydligen. Nu kör vi!" 

Så blev det. Ont i kroppen, frossa, huvudvärk, ont i bröstet. Ont ÖVERALLT!

Influensa alltså!?

Rör mig mellan sängen och soffan och konstaterar att denna situation är mycket ovanlig för mig. Att bli helt utslagen. Tänker hela tiden på saker som jag skulle kunna "passa på" att göra nu när jag ändå är hemma. Men nej, jag avhåller mig från det och jag har ju faktiskt en kropp som säger stopp för det också. Som tur är.

Det finns mycket spännande på TV så här dags på dagen. Tex. "Real housewifes of...vad det nu var" som jag precis råkade zappa förbi. Herregud....(!!??).  Kan bli en spännande dag det här :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar