fredag 22 januari 2016

Kultur, yoga och livet!

Jodå, jag vet att jag har en blogg. Den är varken borta eller glömd. Eller... ok...lite bortglömd kanske. Uppslukad av livet som tagit över. Det verkliga livet. Jobb. Träning. Jobb. Träning. Jobb... ja, vadå består livet av nåt annat?? SKÄMT ÅSIDO. I´M BACK!

Efter jobbet idag firade jag att denna vecka  ä n t l i g e n  är över med att köpa mig en riktig kulturklänning på Cos. Tänk bort jeansen, curlingkängorna och striphåret bara...:-) Ett riktigt fynd blev den också med både rea och presentkort. Nästan gratis.


Jo just det, höll ju alldeles på att glömma (eller hur..?) att jag blev LICENSIERAD YOGALEDARE igår. Stort ju. Stolt? Jovars...
Men faktum är att i går kväll när jag kom hem efter ett maratonledningsmöte på jobbet, en grymt intensiv vecka bakom det och slutligen en "uppyogning" på Friskis med detta bevis i högsta hugg, så kändes det bara tomt... Lite "jaha, ok, check på det, vad händer i morgon?"

Tragiskt kan tyckas. Får väl försöka landa i helgen och smälta och njuta. Ingen klocka ringer till core-pass i morgon bitti och det känns så fantastiskt underbart skönt. Och inget pass som behöver övas på. Inget jag måste göra alls faktiskt. Bara vara hemma och pyssla. Hemma. Mmm, gillar. 

Hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar