tisdag 30 juli 2013

Ordning i skåpet!


Dessa plastburksskåp! Vad ÄR det för fel på dem?? Det går inte att hålla någon som helst ordning i dem. Det går inte att hitta något i dem. Det finns aldrig matchande lock till de udda burkarna. Och det finns aldrig burkar till de udda locken. Det går inte att öppna skåpet utan att saker ramlar ut. 

Så ser det i alla fall ut i vårt plastburksskåp. De flesta burkarna är dessutom lite halvt ofräscha gamla glassburkar. Men nu ska det bli ordning (säger jag förvisso varje sommar och gör en rensning, varpå samma problem uppstår ca 1 vecka senare...). Men NU, har jag införskaffat lite bättre burkar i alla fall. De här halvlitersskålarna med lock som heter "Margrethe Bowl" från Rosti Mepal är helt suveräna. Lite åt det dyrare hållet får man nog säga men de håller. Så nu ska jag rensa (igen) och slänga alla udda och fula burkar. Sedan är planen att fortsätta samla på oss fler såna här i olika storlekar. 

Fast inte just nu. För just nu sitter jag i lägenheten (förlåt, sommarstugan) och vilar trötta fötter, äter lite frukt och keso, lyssnar på regnet som strilar utanför och ska strax ge mig iväg på jympa. Inte ute dock, utan inomhus. I morgon bitti ska jag på yoga här stan igen. Mer om det i morgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar