lördag 16 april 2011

Skön lördagHar pysslat med lite alltmöjligt idag. Min favortisyssla på helgerna, att pyssla med lite alltmöjligt. Började dagen i god tid, åt långsam frukost, startade en tvättmaskin. Tog en tur upp på vinden med lite vinterjackor och de allra varmaste tröjorna. Ner från vinden kom några blusar och toppar som kan börja användas nu. Shortsen och bikinisarna får vänta någon månad till.

Sedan blev det en tur till trädgårdsmästaren. Det var mysigt. Jag strosade runt länge och nosade på blommor och funderade och planerade. Köpte nya blommor till vardagsrummet och frön som sedan planterades i mitt lilla minidrivhus. Oregano, persilja, timjan, basilika och gräslök ska det bli. Nu vill jag också försöka hitta ett större drivhus som jag kan ha på altanen med min lilla örtträdgård. Självklart hade trädgårdsmästaren ett jättefint, men lite för dyrt. Och kanske inte det allra bästa ändå. Ska leta lite till.

Barnen hämtades hem efter att ha spenderat natt hos fadern. Så nu är vi fulltaliga igen. Fast 15 smet just iväg till en kompis. 13 har varit väldigt social idag men nu tog han godispåsen och datorn med sig upp på kammaren.

Lugnet råder. Lördag kväll.

1 kommentar:

  1. http://odlarbanken.se/

    Här är lösningen på din odlingsfunderingar. Den stora ligger på 3900 och den mindre på ca 2000 Kram L

    ps kommer att köpa två till G

    SvaraRadera