onsdag 30 mars 2011

Vuxenpoäng

Jag vet, i min ålder kan man inte samla fler vuxenpoäng. Det vore bara patetiskt. Men, det går i alla fall att lära sig nya saker eller ändra sin inställning till saker och ting.

Jag har idag ätit getost.

Det är förvisso något som jag gjort förut, eller smakat på i alla fall, äta är väl att överdriva. Men idag - smakade det gott! Faktiskt, riktigt gott. Jag är själv chockad och lite överväldigad av detta faktum. Alltså, jag tycker verkligen inte om någon form av getost. Tycker verkligen inte om. Hittiills i alla fall, får jag väl tillägga. Jag blev tvungen att stolpa in i köket idag och helt enkelt fråga kocken vad detta var. Var det verkligen getost och hur var den i så fall tillagad. Svaret blev att det var en kräm på getost och crème fraîche och salt och peppar. Detta serverades mellan kavringsskivor med tillhörande rödbetscarpaccio. Gott!!

Kanske är det så att jag inte ätit getost på riktigt eftersom den var utblandad men för mig var detta ett enormt stort steg. Kanske att jag långsamt vänjer mig vid smaken.

Kanske att min käre F som älskar getost kan få bli serverad detta någon gång äntligen, hemma, tillsammans med mig. Kankse har jag lärt mig något nytt idag. Ok, jag är på kurs så det vet jag att jag har, men jag menar...ja ni fattar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar