onsdag 27 oktober 2010

VAB

Sitter vid köksbordet i morgonrock och jobbar.
13 är superförkyld.
13-åriga gossar är inte kända för att vara ett under av ordningsamhet när det gäller mat, dryck och att eventuellt få i sig diverse medikament. Jag vill ha lite koll idag. Vabba får jag ju inte göra längre så då återstår hemarbete. Än så länge sover han och lär så göra några timmar till.
Jag tittar ut genom köksfönstret och följer gryningen och vaknandet av denna dag. Det är vackert. Långsamt blir det ljusare och ljusare. Himlen är aningen rosa och det är krispigt ute. Frosten ligger som ett tunt, tunt vitt täcke.
Kan hända att det blir en promenad någon gång under dagen.
13 måste bli frisk!
Ingen annan får bli smittad!

2 kommentarer:

  1. Vädra,vädra,vädra,städa flera gånger på dagen,handtag,toaletter ,allt han tar i,alla andra stora mängder c+vitamin.Kan du ge honom slemlösande? Sanering i hela huset helatiden med andra ord.Jag håller tummarna. Ni åker ju snart.Ringer ev.senare idag.Jag ska till skolan på fm.Hälsa att han ska krya på sig.

    SvaraRadera
  2. Ha,ha,ha, jag kan se mig springa omkring med en sprayflaska två steg efter honom och putsa och feja. Vi kör Kan Jang, C vitamin och handdecinficering. Men jag bekymrar mig inte just nu faktiskt. Vi åker ju ändå.

    SvaraRadera