lördag 30 oktober 2010

Så ja

Trodde in i det sista att jag skulle göra något som jag aldrig gjort förut idag. Att få ihop en liten och nätt packning med endast det allra nödvändigaste. Men - inte då.

Fast jag är rätt stolt över mig själv ändå. Jag håller fast vid mina principer. Att inte frångå den jag är. Och jag är en sån som behöver valmöjligheter (helt idiotiskt egentligen eftersom jag har så svårt att välja) och därför packar jag efter det. Men av just den anledningen (att jag har så svårt att välja) så tar packningen en bra stund för allt kan man ju inte ta med sig så jag MÅSTE välja redan här hemma. Men, nu är jag klar. Nästan. Ändrar säkert något så sent som precis innan taxin kommer.

Sen har jag funderat en del på det här med bacillerna som vi ska undvika där borta i Afrika. Det är ju ändå så att det är tarmarna som ska skyddas mot bakterier. Då hjälper det ju inte att sprita händerna. Jag måste ju hälla det i mig. Eller hur?!
Tror att det här kommer att bli en helkul semester :-)!!

1 kommentar:

  1. Ni kommer att få en härlig semester. Bacillerna sitter redan medtanke dina alternativa spritattacker och darrar av skräck och kommer inte att våga visa sig i er närhet.

    Kram från 67 o 68

    SvaraRadera