måndag 25 oktober 2010

6 days and counting

Jodå, det närmar sig. Nu är måndagen avklarad och det känns mycket bra för den var verkligen fullproppad med aktiviteter. Satt i möten i stort sett hela dagen på jobbet. Rusade iväg prick 16.00 för att hinna hem till core-temat som skulle köras idag och stannade kvar på ett spinningpass efter det. Fick sällskap av 15 och F. Så nu är kroppen lite mör. Men det känns fint.

Har tvingat i 13 sin andra dos kolera vaccin. Ett drick-vaccin som enligt honom var det äckligaste han någonsin varit med om. Det krävdes extremt mycket pep-talk och hejaramsor innan det gick ner. Det var F som äntligen lyckades. Fråga mig inte hur han bar sig åt.

I morgon är det heldagskonferens med jobbet samt efterföljande middag.

Sen, på onsdag, då - tänker jag börja längta lite mer. Och kanske fatta att det är en semester i antågande.

Måste bara bli av med mina matfobier inför resan. Det är så mycket magsjukesnack när man ska till Egypten så man kan ju bli sjuk bara av det. Ändå har jag valt att inte ta kolera vaccinet själv. Kanske lite dumsnålt men det finns andra bassilusker att få i magen än kolera så det fick vara. Reseapoteket är välfyllt så drabbas vi är vi förberedda.

Pengar, pass och biljett. OCH reseapotek!

1 kommentar:

  1. wiskey hut varje dag gör nog tricket mot kolera.Jag tror inte du behöver vara orolig,ni ska ju på ett så kallat stängt hotel.Dom har nog sten koll ska du se.Annars inga gäster i framtiden.
    Kram

    SvaraRadera